Roy Donders bezoekt Vanessa

Roy Donders bezoekt Vanessa

Vanessa heeft Utopia inmiddels al een tijdje verlaten. Ze lijkt het goed naar haar zin te hebben in de buitenwereld. Zo is ook te lezen op haar Facebook account. Zo heeft ze haar zoon vroeg in de morgen naar school gebracht, gepoetst (wat ook moet gebeuren) en is er aanstaande zaterdag een meet & greet voor wie Vanessa eens in het echt wil mee maken. Gisteren had Vanessa ook een leuke dag, ze kreeg namelijk bezoek. Niemand minder dan Roy Donders en zijn gezelschap kwamen even langs bij de oud Utopia bewoonster. Zou Roy altijd al fan geweest zijn van Vanes? Roy zelf vond het in ieder geval hartstikke leuk zo laat hij op Facebook weten:

“Hele leuke avond gehad met ons vannes !!!!
Hele leuke vrouw precies zoals ik ze me had voorgesteld
Top wijfie !!! “

Wil je Vanessa ook in het echt ontmoeten? Dat kan!

Meet & Greet Vanessa

Roy Donders bij Vanessa

Roy Donders, Marvin Vanessa en moeder van Roy

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. JJMFS at 23:22

  Een jongen van 16 !!! naar school brengen ???????????
  Laten we even normaal blijven doen met z’n allen !!!
  Inderdaad… hij is oud genoeg om ’n jaar zonder z’n moeder te kunnen, maar moet wel door haar naar school gebracht worden. Is hij niet zelfstandig geworden in dat jaar ?
  Logica ontgaat mij …

 2. den steuker at 16:08

  Dat zal een meet en greet van een hoog(aanrecht)niveau worden.Is erg met zichzelf ingenomen en wil dit graag bevestigd zien,daarom brengt ze haar zoon naar school.

 3. dorina at 14:54

  Wat leuk voor jou,vanessa. Mis je wel in utopia. Maar belofte maakt schuld en je hebt je aan afspraak gehouden tegenover je zoon. TOPPER

 4. Mikey****** at 14:10

  Ik snap het niet…eerst laat ze haar kind een jaar alleen…twijfelt ze om nog langer te blijven, maar is bang voor de reacties van de buitenwereld…dus gaat ze naar huis…
  En nu lees ik dat ze haar zoon naar school heeft gebracht….te gek voor woorden…
  hij is groot genoeg om een jaar alleen te blijven maar moet wel naar school gebracht worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *