Colinda nog steeds kwaad op Joey

Colinda nog steeds kwaad op Joey

Colinda blijft maar kwaad op Joey, zo had ze gisteren al een gesprek waarin duidelijk ze had besproken dat hij maar op zijn bek moest gaan. Echter na een paar drankjes na de 80’s & 90’s party denkt ze er weer anders over en lijkt nogal kwaad te zijn.

LauraB zegt tegen Colinda dat Joey echt zijn best doet en Colinda voegt eraan toe dat hij dat alleen maar voor zichzelf doet. Zie je dat echt zo vraagt LauraB verbaasd. Dat zie ik echt zo antwoordt Colinda. Sorry dat het je vriend is maar dan ben je echt ver gezakt. Je kunt altijd eerlijk tegen mij zijn, maar je hebt zelf aangegeven dat het hele koken en het boodschappen gedoe je te veel was? Het was me te veel antwoordt Colinda maar het hoefde niet overgenomen te worden en totaal genegeerd te worden én totaal weg gecijferd te worden. Ik mag “leien” dat hij op zijn bek gaat deze week. LauraB  antwoordt dat ze hoopt dat de groep niet nog verder op hun bek gaat. Dat zijn we al gegaan antwoordt droevige Colinda. Dat gaat zeker nog gebeuren. Geef dan aan wat het beste is Col adviseert LauraB. Volgens Colinda wordt dat toch niet gehoord, Joey doet er niks mee. Hij trekt alles naar zichzelf toe, of het nou de gouden pot of het grote lijnen team is. Overal heeft hij de leidende dingen. Het brengt helemaal niks! Sorry dat ik het moet zeggen! Woorden, maar geen daden! LauraB snapt dat het een gevoelig punt is en Colinda blijft benadrukken dat Joey alles naar zich toe trekt. Wat wil je nou precies vraagt LauraB ten einde raad. Gewoon vertrouwen en respect antwoordt Colinda. En dat is nu weg, het respect dat je goed kookt en dat je goed je inkopen doet. Dat zegt hij toch reageert LauraB verbaasd. Nee dat doet hij niet gaat Colinda verder. Hij heeft het gezegd in het centraal aldus LauraB. Waarom zou hij dat zeggen vraagt Colinda zich af? Hij wil gewoon altijd de regie hebben! LauraB denkt dat het handig is om eens met Joey het gesprek aan te gaan. Echter denkt Colinda daar anders over, het schiet toch niet op. Ik laat hem maar op zijn bek gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 19:50

    Colinda wordt steeds meer een triest en onzeker geval.Wat wil je nou Collie? Een podium? De groep er omheen, rozenblaadjes strooiend en lofzangen zingend op de o zo fantastische Colinda? Mens ga iets doen! Je vraagt en trekt alleen nog maar negatieve aandacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *