Laura zet een tattoo bij Mark

Laura zet een tattoo bij Mark

We gaan even terug naar gisteren avond. Mark zit in de tattoo shop en laat een tatoeage door Laura zetten. Gaby staat geïnteresseerd toe te kijken. Wij zien dat Laura haar voorbereidingen treft. De sfeer is ontspannen. Er wordt wat gegrapt over de tatoeage die Mark gaat laten zetten. Er wordt met een grap gezegd, dat de tattoo een freestyle wordt. Vanessa..? of de V..? “leuk als je gaat trouwen, of zo. Is wel leuk, als gift” merkt Gaby op.

-- tattoo Mark met Gaby def.

Mark is ook in een dolle bui en merkt op alleen te willen trouwen met Tineke, hij heeft gehoord dat Tineke veel geld heeft. Nu horen wij dat Tineke ook aanwezig is, want zij maakt de opmerking “wel op huwelijksvoorwaarden”. Mark zegt nooit te trouwen, enkel als het fiscaal aantrekkelijk is. “Vanes?”, oppert Gaby. Tineke is helemaal verbijsterd en merkt op “fiscaal aantrekkelijk bij Vanes?”. Tineke heeft zich nu bij het gezelschap gevoegd en vraagt Mark wat hij nu gaat laten doen. Mark vertelt dat hij de naam van zijn zussie Linda er nu bij gaat laten zetten. Laura heeft een dikke naald genomen om eerst “Milan” bij te werken. Deze tatoeage was al eerder gezet, maar die wil Mark dikker hebben en “strakker” met het bijwerken. De datum die Mark bij zijn pols heeft staan, daar grapt hij over. Mark zegt dat dat de datum is dat hij voor het eerst vader werd. “Nee hoor”, verklaart Laura, dat is de datum dat Mark in Utopia kwam (sept. 2014). Daarna verlaat Tineke de ruimte. Laura geeft tussentijds Gaby nog een compliment dat ze het de laatste tijd goed doet en dat ze lekker los komt. Gaby is nieuwsgierig, volgens Mark is zij de volgende voor een tattoo. Gaby zegt dat ze dan iets van “faith” (geloof) wil. Maar dat ze dan wel even zit. Gaby is bang dat ze na een tattoo verslaafd raakt en dat ze uiteindelijk meer tatoeage’s zal hebben als dat ze ooit zou denken. Gaby zou wel willen weten hoe het tatoeëren aanvoelt. Ze vraagt zich af, of je het niet kunt voelen, zonder er inkt op te doen. De aandacht gaat weer terug naar Mark’s arm intussen staat de naam Milan er keurig strak op. De lijnen zijn nu ook dieper. De tattoo “Le Luifel” stond er in 1 keer goed op. De datum van Mark’s binnenkomst in Utopia, wordt ook dieper getatoeërd. Of Mark alleen maar namen wil? (Mark heeft al: Milan en Le Luifel, dan nog zijn zus Linda en hij wil er ook Freddy/Freddie op en zoals hij aangeeft zijn vader en moeder en de drieling van zijn zus. Van de namen van de drieling wil hij wel dat die bijeen staan). Mark geeft op Gaby’s vraag “enkel namen?” aan, dat hij ook nog wel een Boeddha wil en kaarten, zevens (7) Dit herinnert Mark aan vroeger. Hij wil verder zijn arm  dan op laten vullen  met schaduw en wolkjes. Dan verlaat ook Gaby de ruimte en wenst Mark succes en zegt “ik zie je straks wel”. Laura heeft intussen haar tekening, met het lettertype van voorheen klaar en Laura tekent nu het ontwerp op Mark’s arm. Even ging het er nog over, waar de tattoo te zetten. Die beslissing werd snel genomen. Links boven de tattoo van Milan, dan  kan er nadien de tatoeage van Freddy/Freddie naast. Mark wil weten of het met y of met ie moet. Dan pas zal hij de naam correct laten  tatoeëren.

-- Mark het tatoeëeren bewerkt

Uiteindelijk is de tatoeage klaar en mark mag het resultaat met behulp van een  spiegel bekijken. Laura zegt “ik word met de dag beter, echt niet normaal” en Mark vult aan: “en ook een stuk sneller”.

Jullie kunnen alles nazien in het filmpje wat wij voor jullie hebben toegevoegd. Wat denken jullie over de tattoo shop als je zo het filmpje bekijkt (hygiëne etc.), is dit nu voldoende?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hannah at 14:28

    Wat oncomfortabel om met je arm dwars over de armleuning te zitten. Een goede tattoo-stoel met brede armleuningen lijkt me prettiger. Of je arm steunend op de bovenbeen van de tatoeëerder.
    Bij zoveel namen op je arm had ik voor sjablonen gekozen, in plaats van uit de losse pols, dan zijn alle letters hetzelfde en even groot.
    Maar gelukkig vind Laura zichzelf geweldig 🙂 (eigen roem stinkt) 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *