Modellen dag van Naomi

Modellen dag van Naomi

Vandaag is het dan zover, de modellen dag van Naomi! Kortom heel de dag staat in het teken van mode. Samen met een visagiste organiseert ze deze dag. Vanmorgen zijn de vrouwelijke modellen al opgevangen door Bjorn en keurig naar de loods begeleidt. Als de dames eenmaal in de loods zijn deelt Naomi mee dat ze last heeft van haar keel en daarom af en toe raar spreekt. Vervolgens gaat het stel naar de horeca keuken om daar alles neer te zetten. De dames hebben van alles bij zich, kleding accessoires en noem het maar op. De visagiste gaat gelijk aan de slag en vertelt aan Naomi wat ze in gedachten heeft. Ze wil een nude make up met het accent op een fel gekleurde lip, een high fashion look met het accent op de ogen en als laatste iets met veel glitters. Ook aan de kapsels wordt gedacht wat uiteraard verschilt per model. Een aantal dames hebben al ervaring als model en zodra de visagiste klaar is kan Naomi aan de slag met fotograferen. Uiteraard op verschillende plekken binnen de loods, helaas niet buiten want daar is het weer niet echt geschikt voor. Naomi is razend enthousiast en vind het ook erg leuk om te  doen. En ze heeft nog een lange dag voor de boeg, het zal tot 17:00 uur duren. Mochten er verdere ontwikkelingen zijn over deze modellen dag zullen we dit bericht aanvullen.

Model in Utopia

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Anja at 10:38

    Slordigheid ten top bij naomi, ze had een poosje geleden geen zin om de fotos te fotoshoppen, k…werk, wil je dit als beroep? Dan zal je je anders op moeten stellen en niet voluit dit op de camera roepen,,,je hoort ook niets meer voor aanmeldingen, raar he????????

  2. anneke g at 12:50

    Gebeurd wel eens meer maar als er iemand begint komt er wel iemand die daar weer over te vertellen heeft (niet kwaad bedoeld )
    Soms valt er gewoon weg niets te vertellen is niet interessant genoeg of het ligt aan de persoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *