Mark en Gina slapen niet meer samen

Mark en Gina slapen niet meer samen

We gaan nog even terug naar gisteren Gina en Mark lagen toen dicht tegen elkaar aan op de trampoline. De twee hebben het over het samen slapen en nemen een drastisch besluit…

Gina zegt tegen Mark: “ik zou het jammer vinden, maar ik snap het wel, maar ik zou het wel jammer vinden” Mark vraagt haar, “waarom vind je het jammer?” Gina antwoordt: “Oh gewoon omdat ik het gezellig vindt. Ik weet dat er niks achter zit, dat weet jij ook. Dus daarom snap ik die afspraak niet helemaal. Eigenlijk zou ik het wel snappen, want misschien als ik Vanes…. nou ze kent kent me niet, dus dat snap ik wel. Ik zei zojuist ook tegen Wil, anders was ik ook niet bij jou gaan liggen. Dan was ik wel bij Bjorn gaan liggen. Maar bij jou weet ik dat ik je 110% kan vertrouwen. Ik zou het ook niet leuk vinden als ik Vanessa zou zijn. Die krijgt waarschijnlijk het een en ander over zich heen, wat onterecht is”. Mark antwoordt: “Ik mag je heel graag. Je bent gewoon een lekker wijf, dat weet je”. Gina komt met de oplossing, dat is dan de “drastische beslissing” en Gina zegt tegen Mark: “dan schuiven we toch gewoon het bed weg. Doen we er gewoon wat ruimte tussen….. toch?” Mark beaamt, dat hij ook over deze mogelijkheid heeft nagedacht. Gina zegt daarop: “Ja! gooien we er toch gewoon wat ruimte tussen! Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken”.

-- Close Gina en Mark bewerkt

Wat denken jullie? Hoeft Vanessa zich echt geen zorgen te maken? Ook niet bij de bovenstaande foto?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Linda at 13:22

    Mark en Gina .. buiten Utopia een relatie.. welnee Gina kan heel wat anders mee krijgen.. dit is gewoon lust niet meer en niet minder.. daarbij ga eens terug vorig jaar met Ruud en Billy..iedereen was er fel op tegen dat hun seks hadden enz. en nou .. moet je nou eens kijken Utopia is een grote seks keet geworden!!

  2. Hortence at 10:22

    Gina kan Bjorn 200% vertrouwen hoor. Ik was zo blij voor Bjorn dat hij een maatje in Utopia keer. Wat jammer dat Gina naast Mark ging.Bjorn is een vent dat niet veel zegt .de kat uit de boom kijken.Bjorn moet meer voor zich zelfs opkomen.Hij zoek ik vaak Gaby haar gezelschap om een maatje te hebben in Utopia.Gaby moet het niet verleerd zien.

  3. anna at 10:15

    zolang Mark daar zit zal het wel moeilijk gaan om Gina te ontlopen,en hij vind haar heel leuk en andersom blijkbaar ook dus, Vanes geef hem de vrijheid terug deze afspraak is gemaakt op het moment dat jij daar was en een man is een man en jullie waren beide op sex gericht nou daar heb je van genoten en nu moet je het zo zien dat het buiten nooit wat word ….maar hij is jong en Gina ook en misschien is dit wel serieus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *