Wilco laat van zich horen na zijn vertrek

Wilco laat van zich horen na zijn vertrek

Wilco is zoals velen weten vertrokken uit Utopia, maar niet op de normale manier hij ontsnapte vroeg in de morgen uit Utopia en liet voor de bewoners een afscheidsbrief achter. Het is toen enige tijd stil geweest maar toch heeft Wilco na zijn vertrek iets laten horen aan de Telegraaf.

Wilco vertelt dat hij klaar was met Utopia, ik heb genoeg voldoening gehad met de mensen om me heen. Ik voelde me er hartstikke goed maar ik was wel klaar. Wat ik het meest mis is ook het geen wat me verbaasde. Dat ik 24/7 met een vrouw om kon gaan zonder er ruzie mee te hebben. Dat vond ik wel heel bijzonder van Colinda. Colinda had een heel lief briefje in mijn kist gedaan, dat ze geschrokken was dat hij weg was toen ze wakker werd. Maar hopelijk tot later. Mijn verwachtingen met Colinda zijn redelijk simpel. Ik hoop dat ze haar projecten afwerkt zoals ze zou willen. En op het moment dat ze thuis komt ga ik haar zeker zien. Dan wil ik wel verder ontdekken hoe het allemaal in elkaar zit. Ik kan iedereen aanraden die met zichzelf wil werken of aan zijn droom wil werken Utopia the place to be is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 76    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 16:24

    Hoe Wilco het ook wend of keert, ik blijf het een laffe manier vinden hoe hij Utopia heeft verlaten.

    Zich altijd voordoen als een vent, maar weggaan als een mietje. Want gut toch, hij houdt niet van afscheid nemen, aan m’n hoela. Want achteraf reageren via de pers, en ook nog via de telegraaf, het grootste roddel/sensatie blad van Nederland. Er wordt gevraagd het hier netjes te houden, dus ik stop nu maar.

    Wilco BAH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *