De ontgroening van Cees

De ontgroening van Cees

Nieuwe bewoner Cees is nog maar net in Utopia en heeft inmiddels een rondleiding gehad van Wim. Hij heeft alles op het terrein aan hem laten zien. Buiten zitten een aantal bewoners te kletsen, het gaat om Benjamin, Mark, Bas en Ivan. Benjamin mag een ontgroening voor nieuweling Cees verzinnen.

Het weekend zal het in gaan, de ontgroening duurt minimaal 24 uur en mag max 48 uur duren. Benjamin heeft al wel een mooi idee. Het wordt een soort van bingo met uitdagingen. Cees zal bepaalde voorwerpen van bewoners weg moeten pakken zonder dat zij erachter komen. Vervolgens moet Cees het aan de vier bedenkers laten zien. De volgende zaken worden opgeschreven: Bijbel van Gaby, de knuffel van Stefanie, lippenstift van Nicole, een BH van Naomi en de schaar van GIna.  Als alles bij elkaar gezocht is dan zal het luchtalarm aan gaan om de rest wat uitleg te geven. Benjamin besluit het helemaal uit te werken. En zal het later met Bas vertellen aan de nieuwste maar ook oudste bewoner van Utopia. Niet veel later horen we Benjamin zenderkamer over het terrein galmen, de regie zal waarschijnlijk wel wat op of aan te merken over deze ontgroening. Wordt vast en zeker vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke g at 22:30

    Waarom moet er nu een ontgroening komen, dus als hij het niet doorstaat kan hij dan vertrekken of hij hoort er niet bij en dan mag hij een eigen slaapplaats vinden of zo .
    Het is niet wat je noemt die persoon heeft geld betaald om erin te komen en als hij of zij hun niet bevalt moet hij of zij dan vertrekken het moet niet gekker worden.
    En wat er verzonnen is , is ook gemeen stelen ,hebben we dat al niet gehad de vorige bewoners hebben dat toch ook niet gedaan.
    Hebben de mannen alles te vertellen daar wordt er niks overlegt met de meiden, de meiden zijn wel in de minderheid krijg ook het idee dat de meiden er 1 voor 1 uit moeten dat het een mannen UTOPIA gaat worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *