Ramona en Rowena gaan vannacht campagne voeren

Ramona en Rowena gaan vannacht campagne voeren

Ramona en Rowena zijn het een en het ander van plan. Na de reclame campagne van Naomi besluiten de nieuwelingen ook iets te willen doen. Gewoon voor de gein, of Bas nou mee doet weten we niet honderd procent zeker… Enfin, de dames besluiten hun plannen op te pakken en zichzelf te gaan promoten voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Maar wanneer is de beste tijd? En wat houden de plannen precies in?

Ramona en Rowena zitten in de slaapkamer te smoezen over hun campagne. We moeten even denken hoe we het gaan aanpakken en wat we willen merkt Ramona op. Rowena vertelt waar ze aan heeft zitten denken. Het moet ’s nachts gebeuren rond een uur of 2. Zo kunnen we in alle stilte actie ondernemen. En andere bewoners morgen verrassen. Maar wat willen de dames doen? Ze willen de loods vol gaan plakken met posters van zichzelf. Ramona ziet het al helemaal voor zich dat de eerste die wakker wordt dan denkt what the f*ck? Nu is er alleen nog één kleinigheidje, de dames moeten nog iets verzinnen om een foto van zichzelf te laten maken door Naomi of Cees. Het zal ze vast lukken, nu de uitvoering nog, zal het vannacht gebeuren? Wordt vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *