Arjuna is weer in Utopia!

Arjuna is weer in Utopia!

Inmiddels is er weer een nieuwe dag in Utopia aangebroken en deze begon sportief. Want bekende sport coach Arjuna is weer in Utopia gesignaleerd! Hij komt Ramona een handje helpen zoals hij tijdens Utopia 2015 ook bij Gabriëlle deed.

Maar voor het zover was waren Gabriëlle en Ramona al op tijd bezig met het bereiden en uiteraard eten van een gezond ontbijt. De calorieën worden geteld en de shakes gemaakt. Ramona lijkt echt door te zetten in haar afval plan. Shake what your mama gave you zegt Gabriëlle enthousiast terwijl Ramona aan het shaken is. Na het ontbijt is het dan zover, Gabriëlle roept haar mede bewoner bij zich. Vandaag gaan we buiten sporten vertelt ze vervolgens. Dat meen je niet zegt Ramona verbaasd. Dan ziet ze Arjuna! Hij zal Ramona de komende tijd van haar kilo’s afhelpen. En we hebben al gezien bij Gabriëlle  dat het door zijn input zeer zeker mogelijk is. Nu is het nog een kwestie van doorzetten en sporten natuurlijk. Daar zijn de dames nog altijd mee bezig! Maar zoals we  gewend zijn doen er een aantal bewoners mee. Extra motivatie zullen we maar zeggen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *