Bjorn vindt het apart dat Bas en Do samen slapen

Bjorn vindt het apart dat Bas en Do samen slapen

Rob en Bjorn hebben een gesprek gehad in het kantoor over Do en Bas. De twee slapen tegenwoordig samen in de caravan en vannacht was het zoals we al schreven erg gezellig. Maar wat vindt Bjorn daar nou precies van?

Terwijl de heren aan de laptop zitten begint Rob het gesprek. Hij vraagt aan Bjorn wat hij ervan vindt dat Do is ingetrokken bij Bassie. Bjorn vertelt dat het hem eigenlijk niets uit maakt. Ik vind het alleen raar dat zij daar met zijn tweeën wonen terwijl je met vijftien man bent voegt hij eraan toe. Rob lijkt het daar wel mee eens te zijn, ik vind dat je als nieuweling niet moet gaan afzonderen. Maar is Bjorn tegen het huisjes experiment? Nee zo zegt hij, ik heb namelijk altijd gezegd dat als je het samen doet dan is het tof. Maar nu wonen twee mensen buiten de loods in een caravan. Dat vind ik apart. Ik vind het ook niet slim van haar. Ik denk dat ik binnen twee maanden thuis was geweest als ik dit had gedaan voegt hij eraan toe. Dan komt Do binnen met de mededeling dat ze straks centraal zullen gaan omdat zij ook wat ideeën heeft voor de groep. (verslag komt er spoedig aan) Als Do klaar is met vertellen begint Rob over haar verblijf in de caravan. Hoe bevalt het je daar vraagt hij. Do lacht en zegt dat het prima is. Lekker ruften daar en dat blijft lekker hangen ook grapt ze. Ok zegt Bjorn ze praat zo netjes maar ondertussen… Do begint maar over iets anders, ze vraagt of het gezellig was gisterenavond toen ze de caravan in ging. Ja antwoordt Rob het is supervet op de vide. Het nog nooit zo leuk geweest. Je kan nog terug he benadrukt hij. Do gaat er niet op in en gaat weer verder met wat ze aan het doen was…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *