Cemal maakt kennis met Ivan

Cemal maakt kennis met Ivan

Cemal is nu een aantal uren in Utopia, het naakt model maakt langzaam aan kennis met de bewoners. Zo ook met Ivan, zij hebben het over de samenleving Utopia.

Buiten zijn de heren aan het sjouwen met hout, een ideaal moment om het gesprek eens met elkaar aan te gaan. Ivan vertelt over zijn Utopia, hoe speciaal het voor hem is. Een eigen samenleving opbouwen krijg je een bepaald gevoel van aldus de Utopiaan van het jaar. Een soort van liefde vraagt Cemal. Ja zeker antwoordt Ivan, en dat ga je zelf ook zien. Maar het is meer dan bouwen gaat Ivan verder. Het is ook bouwen aan jezelf en een persoonlijke groei doormaken. Daar ben ik ook benieuwd naar merkt Cemal op. Volgens Ivan gaat dat wel gebeuren, je gaat jezelf zeker tegenkomen benadrukt hij. Volgens hem wordt er een soort van spiegel voorgehouden, waar je geen rekening mee gehouden had voordat je Utopia instapt.  Het allerbelangrijkst is om altijd eerlijk te zijn voegt hij eraan toe. Dat ben ik sowieso altijd al aldus Cemal. Ik lieg nooit. Met liegen werk je jezelf vaak alleen maar in de nesten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 18:29

    Mensen die te vaak roepen ik lieg nooit………..is dat wel waar? Ivan helaas jouw heb ik er ook weleens op betrapt. Eerlijk zijn is altijd heel belangrijk en goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *