Post voor Ivan en Bas

Post voor Ivan en Bas

Deze morgen is er natuurlijk nog meer gebeurd, zo kregen Bas en Ivan post van het thuisfront! De heren zaten op de bank alles door te nemen. Wat heeft het thuisfront allemaal te melden?

Bas laat iets meer los over zijn post dan dat Ivan doet. We richten ons dan ook eerst op hem. Hij krijgt onder andere een brief van zijn moeder. Ze geeft hem raad over de ladies night. Het zou een leuke toevoeging kunnen zijn zolang er maar respect is. Geen drankmisbruik of scheldpartijen zijn. Michael leest mee en merkt op dat ze dat mooi verwoord heeft. Ook heeft Bas verschillende foto’s toegestuurd gekregen. Ramona en Michael kijken vol verwondering mee. Ivan laat zeer weinig los over zijn post, wel is zijn post wat minder als dat van Bas is. Benjamin besluit uiteindelijk bij Ivan te gaan zitten. Hij legt zijn arm op zijn schouder en vraagt hoe zijn post is. Het is goed antwoordt Ivan… Maar dat moet betekenen? Wellicht krijgen we er later meer over te horen. Of het goed of negatief nieuws is weten we dus niet echt…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *