Rob en Cees in discussie over verdiensten

Rob en Cees in discussie over verdiensten

Cees en Rob hebben een gesprek gehad over de financiën. Maar al snel spreekt Rob Cees aan en ontstaat er een discussie tussen de twee.

Cees gaat naar Rob om het over de financiën te hebben. Als snel begint hij over Gina, ze verdient in zijn ogen te weinig geld. Toch heeft ze deze week alweer vier a vijf klantjes benadrukt Rob. Vijf aldus Cees, en Rob is benieuwd wat hij er nou precies mee bedoeld. Cees vertelt dat het hem verweten wordt dat hij geen geld binnen brengt. Toen dacht ik, ho even. Maar je brengt geen geld binnen, je hebt niet een dienst zegt Rob. Nee, maar zo af en toe… de verjaardag dik 2 mil antwoordt Rob. Rob raakt vervolgens licht geïrriteerd. Ja gaat hij verder maar dat heb je met ons allemaal gedaan natuurlijk. Het was wel mijn idee benadrukt Cees die nu ook geïrriteerd raakt. Ik heb het geïnitieerd gaat hij verder. Dus dat was mijn eigen idee geweest en dat ging gelukkig goed. Als je hier met 15 mensen woont, moet je wel een bepaalde focus hebben. In ieder geval een realisatie van ‘hey, ik kost geld, want ik eet en ik rook zegt Rob met enig ongenoegen. Jouw inkomen is ook niet veel benadrukt Cees. Ik heb altijd van af het moment dat ik hier binnen ben geld verdient antwoordt Rob terug. Maar dat is ook niet veel, met die massages verwijt de boekhouder hem.Nee niet met die massages, maar ik heb altijd barbecues gegeven de hele zomer, de stamppot verkocht goed, en nu ook met de hamburgers verdienen we gewoon geld kaatst Rob terug. Cees stamelt wat uit. En Rob vervolgd het gesprek rustig. Het is belangrijk dat iedereen nadenkt gaat hij verder. Krachten moet je bundelen hier, het gaat er niet om dat je allemaal zelf geld verdient voegt hij eraan toe. Maar Cees houdt het wat negatief, zo worden zijn ideeën nooit doorgevoerd. Ik had verschillende leuke ideeën waarvan ik dacht dat gaat hem worden vervolgd hij. Maar dan loop ik hier tegen een muur aan. Dat gaat allemaal mooi niet door. Vervolgens vertelt Cees het een en het ander over de commerciële vaardigheidstrainingen die hij vroeger gaf. Misschien kunnen we het combineren met een leuk evenement. Ik heb het nooit van stal willen halen, want ik heb het vroeger zoveel gedaan. Je moet het ook leuk vinden antwoordt Rob, je hebt hier een soort van de luxe om de dingen te doen die je leuk vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Louis at 09:51

    Ze moeten eens kijken wie of er lichamelijk meer dingen kunnen doen dan anderen, dus geef die dan binnenwerk, hoef je niet steeds na een ander te kijken wat of die doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *