Bjorn en Gabriëlle gaan het gesprek aan

Bjorn en Gabriëlle gaan het gesprek aan

Zojuist beschreven we al de ruzie tussen Bjorn en Gabriëlle. Bjorn bleef maar plagen en de irritatie liep bij Gabriëlle alleen maar op. Totdat er een ruzie ontstond, Gabriëlle werd erg kwaad. Inmiddels is er een nieuwe dag in Utopia aangebroken en de twee besloten hun ruzie na te spreken en gingen het gesprek aan.

Zoals al een beetje duidelijk werd is dat Gabriëlle spijt heeft van haar woede uitbarsting. Dit wil ze ook nog eens aan Bjorn uitleggen maar hij moet eerst iets kwijt en onderbreekt haar. Het is zo stom, want je waarschuwde nog begint hij. Ik merkte het aan je en dan toch ga ik zoiets doen. Is gewoon dom van me geeft hij vervolgens toe. Ook snapt Bjorn wel waar die reactie vandaan kwam. Volgens Gabriëlle hebben beide gewoon dom gehandeld. Bjorn is wat stilletjes en er rolt een traan over zijn wangen. Dit ziet Gabriëlle ook en vraagt met enige verbazing waarom hij nou huilt. Omdat jij huilt. Dan moet ik ook huilen antwoordt Bjorn. De ruzie heeft er dus ingehakt dat is één ding wat zeker is. Ik heb er ook wakker van gelegen geeft Gabriëlle toe. Maar dat kwam omdat ik boos was op mijzelf legt ze verder uit. Bjorn slaat zijn handen over haar heen, kletsen er nog even over en sluiten de ruzie vervolgens af. Hopelijk gebeuren er vandaag nog gezelligere dingen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *