Reacties na het heftige centraal

Reacties na het heftige centraal

Er heeft een heftig centraal plaatsgevonden in Utopia. De reacties onder de bewoners zijn verdeeld en Cees heeft zijn zegje alweer klaarliggen.

Cees vindt dat er maar één ding belangrijk is in Utopia en dat is geld. Alle nieuwe inwoners zijn serieuze, zakelijke types. Allemaal bezig met zaken en geld. Cees vindt dat ze allemaal aan geld denken. Bas heeft hier ook zijn gedachten over. Hij vindt de nieuwe bewoners, Gert-Jan en Jessie, goede vervangers voor de bewoners die inmiddels weg zijn. Ivan, Mark en Bjorn waren alle drie zeer zakelijke types en daar hebben ze twee goede vervangers voor gekregen volgens Bas. Het is een mooie invulling voor dit Utopia. Romy past daar niet bij, die is volgens Bas een stuk minder serieus en dat is ook helemaal niet erg.

Cees is na het centraal nog steeds boos. Hij vindt weer dat mensen in Utopia niet naar hem luisteren. Hij voelt zich niet serieus genomen, zoals wel vaker. Gabriëlle geeft verder aan dat zij de volgende keer wat positiever wilt beginnen. Ze vindt dat ze de laatste tijd zichzelf continue negatief laat horen, wat ze dus wilt veranderen. Ze wilt niet meer zo negatief overkomen en wilt dit doen door de volgende keer te beginnen met iets positiefs. Cemal heeft ook een mening over de centralen. Volgens hem moet er een duidelijke scheiding komen tussen vergaderingen en brainstormsessies. Zo kunnen de effectiever omgaan met de tijd. Rowena vindt dat het onderhand tijd is om beslissingen te nemen en niet stil te blijven staan. Volgens haar moeten er knopen doorgehakt worden en moeten de Utopianen doorpakken.

Ook Benjamin en Cees hebben er nog wat over te zeggen. Benjamin vindt dat de groep de laatste tijd te veel aan het zeuren is en dat dat wel een keer mag ophouden. Cees is het in dat opzicht eens met Benjamin. Er wordt in Utopia zo veel “geluld” en gepraat en zo weinig actie ondernomen. Het is eens tijd om ook actie te ondernemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joze at 12:07

    Cees is misschien een zeur, maar hij heeft wel vaak gelijk, nu ook weer. Er wordt vaak gesproken over meer te gaan doen en meer te werken om geld te verdienen. Maar diegenen die dat vaak zeggen, zijn zelf te lui om te werken.

  2. Boesta at 16:35

    Hahahaha Dat Cees dit zegt :

    “Er wordt in Utopia zo veel “geluld” en gepraat en zo weinig actie ondernomen. Het is eens tijd om ook actie te ondernemen.”

    is zooooo grappig!! Word tijd dat die man eens wat afleveringen van Utopia kan gaan terug kijken. Zou mooi zijn als we zijn reactie dan zouden kunnen zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *