Oud bewoner Billy is trots op Ruud

Oud bewoner Billy is trots op Ruud

Ruud en Billy zijn al een tijd niet meer een stel. Nadat de twee Utopia uit Utopia vertrokken was het snel over. Billy heeft inmiddels een nieuwe vriend en woont op Sint Maarten. Ook zij heeft te horen gekregen dat Ruud weer meedoet aan het realityprogramma. Hoe staat ze momenteel in het leven? In dit interview wat ook op Telegraaf.nl te lezen is geeft ze daar antwoord op.

Hoe heb je de periode na Utopia beleefd? Wat heb je allemaal gedaan in de tussentijd?
Ik heb de periode na Utopia als vrij heftig ervaren. Er kwam veel op me af met heel veel leuke dingen en ook dingen die je van tevoren niet kunt verzinnen. Na Utopia heb ik verschillende andere tv programma’s gedaan waaronder de IQ Test en Pillow Talk, samen met Ruud. Ik heb daarna geprobeerd mijn gewone leven met werk en vrienden weer op te pakken. Ik werkte in de horeca.

Je hebt er zelf voor gekozen Utopia te verlaten, om Ruud achterna te gaan. Hoe kijk je terug op die beslissing?
Ik had het niet anders willen doen, het is nog steeds de juiste keuze geweest.

Hoe zijn jij en Ruud precies uit elkaar gegaan?
Ruud en ik zijn na Utopia nog negen maanden bij elkaar geweest, we hadden het heel erg leuk samen. Ik heb mijn leven na Utopia redelijk snel weer opgepakt, met werk en vrienden. Ruud had daar iets meer moeite mee, hij had langer de tijd nodig om te wennen buiten Utopia. Dat komt misschien ook omdat het niet zijn keuze was om Utopia te verlaten, waardoor hij dus ineens weer thuis zat. Daardoor kwamen er tussen ons wat spanningen en werd ik uiteindelijk verliefd op een ander.

Volgens Ruud ging dat allemaal heel snel, hij maakte zelfs de vergelijking dat je een pakje sigaretten ging halen en niet meer terugkwam. Wat is jouw kant van het verhaal?
Het is absoluut snel gegaan. Maar het ligt wel gecompliceerder dan dat ik een pakje sigaretten ging halen. Ik kan me voorstellen dat hij het zo heeft ervaren. Ik ben wel halsoverkop vertrokken, daar zijn zeker niet een paar maanden over heen gegaan.

Ruud zegt dat hij er serieus verdriet van heeft gehad, hoe zit dat bij jou?
Ik denk dat mijn verdriet pas veel later is gekomen, omdat ik niet goed heb beseft wat het met Ruud heeft gedaan. Toen ik dat interview in De Telegraaf las, werd ik echt met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik heb misschien een beetje weggeduwd dat deze breuk ook voor hem gevolgen heeft. 

En toen heb je Nederland ingeruild voor Sint Maarten, hoe is dat gegaan?
Ik werd verliefd op een man die daar zijn werk heeft. Ik kon met hem mee en dat heb ik gedaan.

Wat doe je nu precies op Sint Maarten?
Ik ben me aan het focussen op mijn creatieve kant. Ik schilder veel. Veel landelijke schilderijen en ik ben hier met heel veel kunstenaars in aanraking gekomen.

Ruud zit weer in Utopia. Wat vind je daarvan?
Dat vind ik hartstikke leuk. Hij flikt het gewoon weer, het maakt hem niet uit wat anderen van hem vinden en ik vind hem enorm gegroeid. Ik vind hem stabieler overkomen, iets ouder. Vooral in zijn zelfverzekerdheid is hij gegroeid. Hij moet er zelfs een beetje voor oppassen dat hij niet overmoedig wordt. Ik ben ontzettend trots op hem.

Heb je iets gezien van Ruud in Utopia, hoe doet hij het?
Het eerste dat ik van hem zag was dat hij met Cemal over Romy aan het praten was. Ik had al gelezen dat Romy hem leuk vond, dat moet ik toch even in de gaten houden. Ruud blijft gewoon mijn maatje.

Begint het bij jou ook weer te kriebelen?
Hahaha. Ik heb er nooit over nagedacht, omdat ik het nooit als optie heb gezien. De stap is makkelijker gemaakt als er iemand in zit waar je een goede tijd mee hebt beleeft.

Wat zou jij doen als je nu Utopia in zou gaan?
Ik zou me veel meer bezig houden met goede doelen. Minder met kunst, dat is meer een hobby. Maatschappelijke onderwerpen aan de kaak stellen. Zoals Rowena die nu naar Azië gaat voor Free a Girl, dat had ik ook heel tof gevonden.

En jij en Ruud.. zit daar nog toekomst in?
Ik heb de toekomst met Ruud behoorlijk verpest en dat kan ik hem niet kwalijk nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *