Ruud had lol met een snack

Ruud had lol met een snack

Nog wat “nieuws” van afgelopen avond. Nou ja nieuws is een groot woord, Ruud was weer bezig met lol trappen. Zo maakte hij van zijn snack een “genotsknots”. Waar de bewoners wel om konden lachen. Compleet met mayo zodat het geval nog echter leek. Enfin, bekijk de beelden maar dan snap je wel wat we bedoelen…

Verder hebben Cemal en Romy ook een genotsmoment gehad. Ondanks het feit dat de twee geen relatie meer hebben hadden ze het weer gezellig. De twee kropen gezellig bij elkaar in bed en van het een kwam het ander zullen we maar zeggen. Snap jij er nog iets van? Er werd flink gezoend, geknuffeld en meer. De rest mag je zelf invullen maar je kunt het vast wel raden 🙂 We hebben er een video van want alles wat er in Utopia gebeurd wordt immers opgevangen door de vele camera’s die er hangen. Verder staat vandaag de stemming on dictatorschap op het programma. Ook de fans mogen over een mogelijk dictatorschap stemmen waar we zoals gezegd nog op terug komen zodra daar meer over bekend is. Wil je nou niets meer missen van Utopia? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Wil at 17:45

  Niet alleen cemal is seks verslaafd , romy net zo goed
  Dus ja…….en dat iedere x onder het oog van de camera, fijn voor hun familie !!!!!!!!!!

 2. maria at 11:08

  Ja camel is erg zwak. Die jongen heeft echt geen eigen mening. Ja laat zich gebruiken maar straks ook op de blaren zitten Cemal en dan later ook niet zeuren. Hij wil als een man en volwassen de poort uit gaan. Zo lukt het in ieder geval niet.

 3. anneke at 09:38

  Cemal wat ben jij zwak zeg, Ik hoop wel dat je wat gebruikt ondanks dat ze aan de pil is ik vertrouw haar niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *