Vanaf nu kun je een bewoner nomineren!

Vanaf nu kun je een bewoner nomineren!

Vanaf vandaag kun je je minst favoriete bewoner nomineren. Het stemmen voor publiek is namelijk begonnen. De komende 24 uur heb je daar de tijd voor… Want jij bepaalt wie de publieksstem krijgt. Ben jij er al uit? Wie geef jij een stem?

Hoe werkt het ook al weer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot één van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar je kunt ook kijken of je een Elite stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie bewoners met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.

Utopia app
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app. Deze kun je downloaden in de App Store en Google Play.In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *