Is het definitief uit tussen Cemal en Romy?!

Is het definitief uit tussen Cemal en Romy?!

Cemal heeft afgelopen avond een gesprek gehad met Victoria over zijn gevoelens. Uit dat gesprek werd duidelijk dat Cemal besloten heeft om afstand te nemen van Romy. Echter moest hij haar dat nog wel even vertellen.

Cemal loopt daarom de loods in en vraagt of Romy een momentje tijd heeft. Samen lopen ze naar buiten en hij vertelt haar dat hij al twee dagen erg down is en wil graag meer onafhankelijk zijn. Dit lukt niet als ik met jou ben voegt hij eraan toe. Ik ben meer met jou bezig dan met mijn eigen proces. Romy reageert dat ze dit al meerdere malen heeft voorgesteld en vindt het dan ook vreemd dat hij zo’n advies wel meteen van Victoria aanneemt en niet in is gegaan op haar eerdere voorstellen om even een break te hebben. Cemal antwoordt dat hij het eigenlijk niet wil maar dat zijn gevoel iets anders vertelt. Dan moet je het doen zegt Romy geïrriteerd en loopt daarna weg. Ze laat weten dat de boodschap wel duidelijk is. Toch wil Cemal verder praten en maakt duidelijk het niet uit te willen maken met haar. Hij wil enkel even wat afstand creëren en wil Romy zeker niet kwijt. Maar Romy denkt daar dit keer anders over. Soms moet je liefde loslaten zijn haar woorden. En benadrukt dat ze erg is geschrokken van zijn plotselinge beslissing. De twee geven elkaar nog een knuffel. Ik hou van jou fluistert Cemal dan en Romy kijkt hem aan en antwoordt mooie vrijgezel! Is het nou uit of toch niet?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *