Het centraal van 11 augustus

Het centraal van 11 augustus

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om weer het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 11 augustus terug.

Opening centraal
Benjamin leidt het centraal van vandaag. Cees doet niet mee, die gaat dit moment gebruiken voor zijn post. Ook Ruud kiest ervoor om niet aanwezig te zijn want hij verzorgt Bender.

Merchandise
Jessie wil graag dat er vaste tijden voor het centraal zijn. Elf uur is elf uur en geen minuut later. Daarna wordt er gesproken over de merchandise. Er ontstaat al snel een discussie over. Er is Utopia streetwear, Baas pakken, #TEAMJESSIE en meer. Er moeten duidelijke afspraken komen wat waar wordt verkocht zodat er niet met elkaar geconcurreerd wordt. Maar alles wordt verkocht met de gedachte geld te verdienen voor de BV. Jessie vindt het ook jammer dat Ramona vaak alleen sport of alleen met Rowena. Ook wil hij over 1000 dagen feest beginnen, maar daar komt Rianne straks op terug.

Ramona stopt met kleding
Ramona doet de kleding niet meer, Karin zal dit over nemen. Wel wordt de merchandise helemaal opknapt zodat alle kledinglijnen mooi worden uitgestald.

Wereldrecord van Rianne
Rianne wil in september het wereldrecord bh’s openmaken verbeteren. Ze gaat een aanvraag bij Guinness neerleggen.

Voorzichtig met spullen
Rowena neemt dan het woord en wil dat er voorzichtig met de spullen in Utopia wordt omgegaan. Er staan bijvoorbeeld dure spullen in de studio, maar er zijn al wat kleine dingetjes kapot. Wat volgens haar niet nodig is.

Presenteren van de live in de loods
Er wordt rekening gehouden met Live in de Loods van volgende week. Het zou namelijk goed kunnen dat dat Gert-Jan weg is dan en iemand anders zal de presentatie op zich moeten nemen. Cees wordt er vervolgens bij gehaald omdat hij graag presenteert in Utopia. Voor Cees hoeft het niet zo nodig en Do heeft er ook niet direct behoefte aan. Ramona zal gaan presenteren.

Culturele lockdown
Ramona, Romy, Victoria en Benjamin vertellen dat ze zich twee dagen op laten sluiten in de studio. Dit om zich sterk te maken voor de kunst. Er gaan hieromheen nog enkele andere acties komen. Ze hebben alleen een startinvestering nodig van € 200,- euro. En daarmee eindigt het centraal. Hieronder kun je alles nog eens in nog meer detail terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *