World Animal Protection wil langskomen in Utopia

World Animal Protection wil langskomen in Utopia

Zojuist schreven we al over Utopia eend Babyface die onverwachts is overleden. Iedereen was er enorm door aangedaan. Maar gelukkig is er ook nog wat leuker nieuws voor met name Bas en Do. De twee hebben namelijk een leuk mailtje ontvangen.

Dominque is enthousiast door een mail die ze heeft ontvangen voor Bas. Snel haalt ze hem erbij en hij neemt nieuwsgierig naast Do plaats.Vervolgens wordt er een deel voorgelezen. “Beste Bas, wij van World Animal Protection volgen jou al geruime tijd. Graag komen mijn collega en ik aanstaande maandag langs om kennis met je te maken.”

Ook staat er in de mail dat deze organisatie een presentatie zal gaan doen. Bas is enthousiast en merkt op dat hij het erg tof vindt. Ook Do is na het treurige nieuws rondom Babyface wat vrolijker door deze mail. En laat weten blij te zijn voor Bas. Bas zelf zegt vervolgens tegen do dat hij World Animal Protection al in de gaten hield om te kijken waar zij zich mee bezig houden. Samen met Do zetten de twee de afspraak in de agenda en bezoeken ze gelijk de website van deze organisatie. Bas leest hardop voor wat voorbijkomt op de site. “Wij leveren directe noodhulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels.” Bas merkt op dat het echt een mooie organisatie is. Dan gaat hij er even goed voor zitten om een mail terug te sturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *