De eerste ochtend in Utopia van Kevin en Wilmon

De eerste ochtend in Utopia van Kevin en Wilmon

Potentiële bewoners Kevin en Wilmon hebben hun eerste dag overleeft in Utopia. Momenteel is de eerste ochtend in de mini samenleving voor hen aangebroken. En afgelopen avond gingen de twee al op tijd naar bed. Door alle indrukken waren ze erg vermoeid.

Maar goed geslapen hebben de heren niet. Zo zagen we Kevin om 3:00 uur uit zijn bed een rondje lopen. Ongeveer anderhalf uur later is Wilmon ook wakker maar uiteindelijk doken ze weer hun bed in. Vanmorgen waren de twee weer op tijd op. Na een kopje koffie gaat Wilmon samen met Karin richting de gym om zich daar uit te leven. Beiden gaan wat later met Romy mee naar de stallen om de dieren te verzorgen. Terwijl ze de stallen schoonmaken merkt Romy op dat er geen strijd is tussen Wilmon en Kevin. De heren bevestigen dit. Hoe vindt jij dat de potentiële bewoners het momenteel doen in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *