Jessie heeft het moeilijk

Jessie heeft het moeilijk

Nadat Jessie tijdens een centraal heeft aangekondigd dat hij zijn leven wil beteren en geen alcohol meer wil nuttigen. Ondanks zijn goede voornemen heeft Jessie het moeilijk.

Jessie is de laatste tijd druk bezig met zichzelf en hij is tot de conclusie gekomen dat het goed is om meer over zijn gevoel te praten, maar dit vindt hij erg moeilijk. Wanneer Billy aan hem vraagt hoe hij zich voelt, krijgt ze niet te horen dat het goed met hem gaat. Want Jessie weet namelijk niet precies hoe hij zich voelt en het is hem niet duidelijk waar hij mee bezig moet zijn. Wat is het eigenlijk? Dit proces waar ik in zit? vraagt hij zichzelf hardop af. Ik wil echt niet meer aan de drank, maar ik wil ook een uitlaatklep hebben. En legt Billy uit te leggen dat hij niet weet waar hij moet beginnen. Billy probeert Jessie gerust te stellen door hem mede te delen dat erover praten en nadenken al genoeg is. Volgens haar gaat hij dan automatisch daarnaar handelen. Je moet er niet zo zwaar aan tillen benadrukt ze. En Jessie concludeert dat het dan eigenlijk wel goed gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *