Ruud spreekt met Jessie over de ruzie van afgelopen avond

Ruud spreekt met Jessie over de ruzie van afgelopen avond

We schreven al over de kallende ruzie tussen Ruud en Benjamin na de bespreking van afgelopen avond over de live in de loods. Jessie bemoeide zich er ook mee en de discussie liep redelijk op. Enfin, nu er weer een nieuwe dag is aangebroken. Ruud besluit het gesprek nog eens aan te gaan met Jessie. Ruud laat Jessie weten dat hij de argumenten die hij eerder gaf nergens op vindt slaan.De discussie is altijd hetzelfde voegt hij eraan toe. Het gaat continu over het niet helpen tijdens evenementen of over de asbest in mijn oude caravan. Jessie antwoordt dat daar de discussie over gaat. Volgens hem gaat het erom dat Ruud geen commentaar op een evenement moet hebben als hij er toch niets aan wil doen. Ruud is het hier op zijn beurt absoluut niet mee eens. Ik mag altijd mijn mening geven, net zoals een ander. Ook wanneer ik niet wil helpen met een evenement waar ik het niet mee ben. Wie geef jij gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. marian at 13:01

  Niet om aan te zien, dat noemen ze een doorsnee van de samenleving!!
  Failliet laten gaan en wel zo snel mogelijk!

  Waar haalt iedereen toch elke uitzending andere kleding vandaan?

 2. Karel at 10:21

  Stuur die aso toch weg die kan in de buitenwereld nergens terecht ja als zwerver bij jullie heeft hij te eten en te drinken en nog een onnozel meisje in zijn omgeving die alles goedkeurd wat mijnheer wil doen of zeggen stem met z,n alle op hem dus 14x 3 stemmen weg ermee

 3. Rina at 23:30

  Als je niks doet en geen geld verdiend maar alleen maar loopt te eten mag je zowiezo geen commentaar hebben. Wees blij dat ze je accepteren om binnen te slapen.

 4. Druif at 12:03

  Ja jessie natuurlijk. Wie niet werkt zal niet eten is mij geleerd . Zelfs bij sociale zaken uwv heb je verplichtingen . En terecht !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *