Bas wil Jessie zijn mannelijkheid teruggeven

Bas wil Jessie zijn mannelijkheid teruggeven

Waarom had jij ook al weer op Jessie gestemd vraagt Bas aan Ruud. Ruud antwoordt dat hij Jessie slappe hap vindt. Vervolgens verschijnt een glimlach op het gezicht van Bas. En vraagt of Ruud denkt dat Jessie iets met zijn stem heeft gedaan. Beiden zijn er over eens van niet. Volgens Bas is Jessie weer terug bij af. Het is een sukkel voor de liefde voegt hij eraan toe. Bas vertelt daarna dat hij daarom een idee heeft bedacht. Ik wil van Jessie weer een echte man maken. Ik wil hem een harde training geven. Ruud lijkt het ermee eens maar vindt ook dat hij Jessie al genoeg geholpen heeft.Bas vertelt vervolgens dat Bas het idee om een parcours uit te zetten waarbij Jessie zijn mannelijkheid moet tonen. Heeft hij dat dan? grapt Ruud. Bas denkt op zijn beurt dat het Jessie zal helpen om echte mannen dingen te doen. Volgens Bas zal dit uiteindelijk ook goed zijn voor de BV.  Na wat grappen over Jessie concludeert Ruud dat het een onbegonnen zaak is maar Bas zet door. Uiteindelijk stemt Ruud toch in onder voorwaarde dat Jessie ook moet koe rijden. Volgens hem ben je pas een echte man als je op een koe kan rijden. Bas gaat vervolgens meteen aan de slag met de voorbereidingen van het plan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 17:26

    Dacht dat een echte man ook in zijn eigen onderhoud kan voorzien !
    Laat Ruud dan maar op een koe rijden en zijn schirt opentrekken naar een kant ,daar zal hij vast de wereld mee veroveren ?. Wel grappig dat hij van die zelfde nietszeggende vrouwen verovert , hij heeft nog net geen berenvelletje aan anders konden ze samen op dat velletje met een knots en een groot bot knauwen bij een vuurtje liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *