Rianne noemt Do nalatig

Rianne noemt Do nalatig

We blikken nog even terug op wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Eergisteren zou er na het centraal zou de evenementen tak en de bv tak samenkomen om het een en het ander te bespreken. Echter is dit niet gebeurd en Jessie besloot afgelopen avond op onderzoek uit te gaan. Waarom was er geen bespreking?

Jessie vroeg het aan Rianne, en volgens haar komt dit door de audities en de ouderenbingo. Die namen zoveel tijd in beslag dat de evenementen vergadering is uitgesteld. Belachelijk reageert Jessie op haar antwoord. De markt is al over tien dagen en door deze twee dagen vertraging is er totaal geen voortgang geboekt voegt hij eraan toe. Rianne moet toch wel enig gevoel van verantwoordelijkheid hebben merkt Jessie verder nog op. Volgens Rianne is Do nalatig geweest maar ik wilde haar niet passeren. Daarom is mijn takenpakket niet overgenomen. Do haar prioriteiten liggen totaal verkeerd antwoordt Jessie. Ze is alleen maar bezig met mutsen en glazen snijden, dat kan niet. Als je in de marktcommissie zit moet je volledige aandacht op de markt zijn. Rianne benadrukt nogmaals dat ze er alles aan gedaan heeft om samen te komen, wat Jessie ook denkt. Maar als ik het niet voor elkaar krijg door allerlei verschillende agenda’s, dan kan ik er ook weinig aan doen. Morgen begint de werkdag om 12:00 uur, maar om 11:00 uur komt iedereen bijeen voor een vergadering over evenementen voegt ze eraan toe. Jessie dit op zijn beurt eerst allemaal maar eens zien en daarnaast benadrukt hij nogmaals dat er twee dagen vertraging is opgelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *