X

Ramona gaat niet op bewoners van de ondernemers groep stemmen

Ramona is de hele ochtend al erg gespannen. Tijdens de ondernemersvergadering van vandaag werd dat duidelijk, deze liep uit de hand. Ze kreeg een discussie met Jessie. Niet veel later roept ze de ondernemers weer bij elkaar. Ze heeft iets belangrijks te zeggen.

Ramona laat weten dat ze moeite heeft met de stemronde die zo plaatsvindt. Ik zit hier al vijftien maanden, maar vandaag is de eerste keer dat ik op mensen ga stemmen, die ik het niet gun voegt ze eraan toe. Daarna legt ze uit dat ze niet heeft kunnen slapen. Dit omdat ik weet dat ik mensen ga kwetsen. Maar ik wil voor een beter en groter Utopia gaan, en dat kan ik alleen bereiken met de ondernemers. Ik ga daarom niet op jullie stemmen.  Fijn reageert Boyd. Maar Ramona is nog niet uitgepraat. Ze voegt eraan toe dat ze het moeilijk vindt, op dit moment begint haar stem te trillen. Uiteindelijk zit ik hier voor mezelf, en ik heb jullie nodig. We zijn er voor je luidt het antwoord van de groep. Inmiddels zitten de bewoners op de banken klaar voor de stemronde. We komen zo terug met een nieuw nieuwsbericht waarin duidelijk wordt wie genomineerd is. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Reacties (1)

  • Nog een rede om niet meer te kijken wat een schijnheilig gedoe zetten ze die gek van jessie weer boven het normale

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings