René, Ko en Jaimy zijn de drie potentiële bewoners en stellen zich hier aan je voor

René, Ko en Jaimy zijn de drie potentiële bewoners en stellen zich hier aan je voor

De verkiezingstijd in Utopia is begonnen! En dat betekend dat we starten met de bekendmaking van de drie potentiële bewoners. In dit bericht stellen ze zich aan je voor. Het gaat om René, Ko en Jaimy maar wie van hen zal de mini samenleving uiteindelijk in gaan?

René
René is 38 jaar, vrijgezel en woont in Den Helder. In het dagelijks leven staat hij achter de bar en geeft hij spinning lessen in de sportschool. René houdt van zingen, gitaar en pianospelen en filosofeert daarnaast graag over het leven. In Utopia wil hij houtbewerken en websites bouwen, maar ook een liefdevolle en positieve samenleving creëren.

Ko
Ko is 43 jaar, vrijgezel en woont in Rotterdam. Hij heeft jarenlange ervaring als trade marketeer en weet hoe hij trends kan signaleren. Een positieve sfeer is belangrijk voor hem en hij vindt het belangrijk dat de ambiance waarin hij zich begeeft prettig is. In Utopia wil hij de merchandise lijn professionaliseren en daarnaast de communicatieve vaardigheden en de taalkennis van de bewoners vergroten.

Jaimy
Jaimy is 26 jaar, vrijgezel en woont in Gouda. Hij is een echte horecatijger en werkt in het dagelijks leven als barman in een feestcafé. Jaimy houdt van gezelligheid, heeft een vlotte babbel en houdt ervan om in zijn vrije tijd een biertje te drinken of een balletje te trappen. In Utopia wil hij een complete après ski hut bouwen waar hij wekelijks feesten gaat organiseren.

Naar welke twee kandidaten gaat jou voorkeur uit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. margriet at 17:37

    Alle drie is niets, weer het zelfde laken een pak. Zet er een .goede psygoloog in.En Daan .ééntje die echt goed is, en durft te zeggen waar het om .gaat. Dat kan .natuurlijk niet. .Wan t dan worden .de meeste bewoners opgenomen. En krijgt JDM een goede schade claimen .aan zijn .broek ben .ik .bang. Hij laat het allemaal wel .gebeuren.

  2. Isabelle at 21:25

    Jaimy zou in 1 avond een gigantische omzet kunnen genereren. Kodrink heeft geen uitstraling en zou mijn inziens geldverspilling zijn om te introduceren op een markt dat al verzadigd is. Die skyline zie ik overigens niet maar waarom meedoen aan Utopia als je al zo’n succesvolle goodlooking marketeer zou zijn? René oogt in balans te zijn, uitstraling is natuurlijk. Ben benieuwd hoe hij er zonder baard uitziet. :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *