X

Jessie en Boyd willen een energiezuinig Utopia creëren

Boyd en Jessie zijn met vakantie, of in ieder geval geen ondernemers meer. De twee hebben zich bij de minimalisten aangesloten. En dat betekend dan ook dat ze tijd genoeg hebben. Vandaag besluiten de heren eens te onderzoeken hoeveel energie er verspild wordt in Utopia. Maar omdat de twee voortaan anders heten hebben ze ook nog even verzonnen dat ze anders heten. Zo zal Boyd voortaan Aart heten en Jessie Don. Enfin de twee gaan op onderzoek uit en beginnen bij de slaapruimtes. Daar doen ze al snel wat schokkende ontdekkingen. Zo staan de kachels aan, zitten er nog stekkers in de stopcontacten en bijna alle slaapplekken zijn niet ecologisch verantwoord. De heren besluiten het heft in eigen handen te nemen en willen een energiezuinig Utopia creëren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Reacties (3)

  • als zij iets willen verbeteren moet zij beginnen met hun zelf en niet hun namen veranderen wat dat helpt niet je blijft wie je bent

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings