X

Jessie en Beau willen de bewoner die het meeste uit blinkt belonen met geld

De golfsimulator gaat vandaag weg, we schreven er zojuist al over. En omdat deze weggaat heeft Jessie nu weer genoeg spaargeld. Beau heeft wel een goed idee voor een investering. Ze wil meer positiviteit in Utopia brengen en het lijkt haar leuk om iemand te belonen met een klein bedrag. Dit steuntje in de rug zal ervoor zorgen dat er meer motivatie zal zijn bij de bewoners vertelt ze hem. Jessie vindt het op zijn beurt een leuk idee. Ze besluiten ervoor te zitten om de verdere details door te nemen. De bewoner die de laatste weken het best scoort op positiviteit, zelfontplooiing, samenwerken, ondernemen en toekomstgericht denken zal een geldbeloning van 150 euro krijgen van Jessie en Beau. De twee besluiten om zonder aankondigingen de zoals zij het noemen “Beau-nus” uit te reiken, zodat de bewoners zich niet erop kunnen voorbereiden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Reacties (6)

  • Laat me raden wie Boyd en Jessie, heb ik het in een keer goed of gaat Jessie voor Billy om het goed te maken.

  • 150 euro t.o.v. het retourgeld van de golfsimulator...
    Het héle retourbedrag moet voor de BV zijn!
    Nu lijkt het alsof Jessie zo goed is om een bonus te betalen.

    Ze mogen met zijn allen over dit geld beslissen wat er mee te doen. En waarom hoort niet iedereen wat de retourkosten zijn?

  • Jessie heeft al bv geld in eigen zak gestokken. ;)
    Hij gaat 150 € aan zich zelf uitdelen, zo blijft geld war het is. :D

  • belachelijk Beau je verdien zelf niks zoals jessie? ga naar huis en zoek een baan

  • Romy is zo dolgelukkig dat Cemal een bonus van €150 heeft gewonnen. Ze is al aan het denken waar ze dat aan kan uitgeven.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings