Oud Utopia bewoner Ivan opent een barbershop

Oud Utopia bewoner Ivan opent een barbershop

Tijd voor wat nieuws buiten Utopia. Zo heeft oud Utopia bewoner Ivan iets leuks te melden. Hij heeft grote toekomstplannen als we zijn Facebook mogen geloven. Hij opent namelijk een barbershop. Samen met vrienden heeft hij de winkel opgebouwd en opent 12 mei. En zoals op de foto te zien is heeft oud Utopia bewoner Wilco ook een handje meegeholpen. Ivan zijn droom komt uit want hij heeft altijd een barbershop willen runnen. Een barbershop is overigens een kapsalon speciaal voor mannen. Succes Ivan!

Verder heeft Ramona weer van zich laten horen. Ze verkoopt tegenwoordig ook kleding en als je iets verkoopt hoort daar natuurlijk het registeren van het bedrijf. Dat is gisteren gebeurd. Take it to the street by Ramona is nu al te verkrijgen via haar Facebook pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:26

    Leuk voor Ivan!

    Wilco…diep denken… heb er iets bij nodig om me hem te herinneren….de naam komt weer terug, niet de persoon…? heeft minder indruk gemaakt dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *