Ruzie om wederom verdwenen drank in Utopia

Ruzie om wederom verdwenen drank in Utopia

Afgelopen avond na zonsondergang terwijl Cemal van zijn avondmaaltijd genoot, ontstond er een nieuwe discussie rondom het alcoholgebruik.

Als Jacco de koelkast opentrekt ontdekt hij dat er weer een paar flessen wijn ontbreken. Meteen schakelt haar Romy in die haar oren niet kan geloven. En haast zich naar de koelkast en na kort overleg met Demi constateert ze dat er inderdaad drie flessen missen. Al gauw bemoeit ook Jessie zich ermee. Ik vind het een raar verhaal benadrukt hij. Cemal, die aan de grote tafel zit te eten roept gefrustreerd dat de drie flessen eerst boven water moeten komen voordat de bewoners weer flessen bij hem kunnen kopen. Karin is het hier totaal niet mee eens en vindt dat Cemal haar met zijn standpunt, benadeelt. Ik kan er toch niks aan doen dat die flessen weg zijn reageert de oudste bewoner van Utopia. Ze vindt het dan ook belachelijk dat ze geen fles meer mag kopen. Al gauw loopt de situatie uit op een schreeuwende ruzie. Ik word er strontziek van, wie ben jij, ben jij de directeur hier roept Karin Boos naar Cemal. Rot op joh schreeuwt Cemal terug. De twee maken elkaar voor alles en nog wat uit terwijl Romy de boel probeert te sussen. Na enige tijd loopt Karin woest weg en blijft Cemal boos achter. Beiden luchten hun hart over de situatie bij een mede bewoner. Deze ochtend zit het Karin nog steeds hoog. Als ze René in de ochtend tegenkomt gaat het al snel over het wijnmisterie en de ruzie met Cemal. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 10:13

    Peter verslaving of niet, het zijn volwassen mensen die hun eigen beslissing maken. Bas heeft ook een verslaving en dat is vegetariër zijn. Zo heeft ieder zijn ding. Leven en laten leven. Geef mij maar een lekkere biefstuk en een glas wijn.

  2. Peter at 09:37

    Toen ik nog rookte, kon ik gallis worden als mijn shag afgepakt was of verdwenen. Dat heet achteraf gezien, verslaving!! Veel sterkte daar…eerst maar erkennen dat er een verslaving is Karin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *