X

Utopia kijkcijfers week 126

Tijd voor de Utopia kijkcijfers. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 126 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 15 mei: 417.000 kijkers
  • Dinsdag 16 mei: 472.000 kijkers
  • Woensdag 17 mei: 449.000 kijkers
  • Donderdag 18 mei: 532.000 kijkers
  • Vrijdag 19 mei: 414.000 kijkers

Vorige week leek er nog een stijgende lijn in de Utopia kijkcijfers maar daar is deze week weinig van te merken. We zien maar één dag dat het gemiddelde van 500.000 behaald wordt. Laten we hopen dat het volgende week verbeterd. Wat moet er volgens jou veranderen om weer een stijgende lijn te krijgen? 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (16)

  • ik sta achter jou mikey toppie beandwoord, zo denk ik er al tijden over of type het hier maar wordt vaak niet geplaats,

  • Het is een kinderachtig en platvloers gedoe en heeft niets met Utopia het beloofde land te maken.
    Er zitten maar enkele goede in.
    Zonde van je tijd.

  • 1.Billy naar huis,ze veroorzaakt zoveel ergernis dat het kijken niet meer aantrekkelijk is.
    2.Die verschrikkelijke kinderachtige tweeling ook naar huis.
    3.Alle luxe verwijderen.
    4.laat ze zelf hun groenten verbouwen e.d.
    5.Allemaal weer in de loods slapen.
    6.Geen zakgeld.
    7.Maandelijks wegstemmen.
    8.Stem van de kijkers onverwacht veel zwaarder laten wegen,soms wel soms niet,dit geeft bij de bewoners een stuk onzekerheid waardoor hun gedrag zal veranderen.

  • Alles terug naar het begin. Stelletje luilekkerland en die kinderen deren voegen ook niets toe. Eten, drinken, roken en kleren kopen, dat kunnen ze wel maar schoonmaken en opruimen hoe maar
    Begin me Almeerder te ergeren dus stop met kijken.

  • Iedereen nar huis sturen.Het is geen gezonde situatie meer.Alles goed schoon laten maken en een nieuw concept opzetten.

  • Teveel kleuters . Geen interessante mensen meer om naar te kijken in het begin was het veel leuker nu niks anders dan gezeur, lijkt wel een kleuterklas.

  • Materialistische gedoe van Jessie ben ik zat. Wat een vreselijk irritant mannetje is dat. Ik vind dat er geen persoonlijke dingen gekocht moeten worden. Al die extra luxe bah! Daar kweek je alleen jaloezie mee. Als dat een utopia is !!!

  • Wat mij betreft , ik zou graag wat meer humor willen zien, ik moest echt lachen om Jessie en Boyd en hun streken, zoek er weer iemand bij die een goede vervanger voor Boyd is en doe er wat saaie mensen uit zoals Kevin, Jeroen, Bas, zij zijn niet leuk om naar te kijken.
    Ook zou het interessant zijn als het geld op raakt, wat gaan ze dan doen? Zeker de jongeren kunnen dan laten zien wat ze echt in hun mars hebben, nu komen zij in een gespreid bedje en dat moet veranderen.

  • Vaker nieuwe inwoners erin en zeker niet 2 jaar laten zitten.
    Een eenvoudiger leven en geen luxe, dus gewoon weer een moestuin aanleggen en goed onderhouden.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings