Jacco en Jeroen willen als grap het brandalarm af laten gaan

Jacco en Jeroen willen als grap het brandalarm af laten gaan

Jeroen en Jacco zijn lekker op dreef want naast hun eerder bedacht plan, zijn ze van plan om hun med bewoners ook nog eens in de maling te nemen vannacht. Samen bedenken ze hoe ze de rest van de groep de stuipen op het lijf te jagen. Een brand midden in de nacht, zal volgens de mannen wel voldoende zijn. Geen echte brand natuurlijk, maar het is de bedoeling dat de anderen van een brandalarm wakker schrikken. Als de karaokeavond in volle gang is, sluipen de grappenmakers naar het cordwood om hun grap voor te bereiden. In de middag hebben ze al een geloofwaardig waarschuwingsbericht ingesproken, die ze door de box in de loods zullen laten afspelen. De twee kunnen niet wachten om de geschrokken gezichten van de groep te zien. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 130    Gemiddelde: 1.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Joke at 10:18

    Met dit soort dingen moet je niet spotten, als er echt een keer brand is reageren ze niet meer.
    En als je dan bedenkt dat er gisteren meer dan 20.000 varkens zijn verbrand zou je het helemaal uit je hoofd moeten laten.
    Niet doen dus, verzin maar wat anders, en liefst iets overdag want anders kunnen ze weer zeuren dat ze de volgende dag langer op hun luie nest moeten blijven liggen omdat ze slaap tekort zijn gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *