De bewoners bekijken de video die Floor achter liet voor ze uit Utopia vertrok

De bewoners bekijken de video die Floor achter liet voor ze uit Utopia vertrok

Nadat de groep ontdekt heeft dat Floor Utopia verlaten heeft roept Madilia de bewoners bij elkaar. De beamer wordt ondertussen aangesloten en de Utopianen kijken aandachtig naar het scherm. Sommigen geloven nog steeds niet Floor daadwerkelijk weg is. Als de video, gemaakt door Madilia, laat zien dat de Floor echt vertrekt, vallen er een paar monden open van verbazing. Floor vertelt in de video waarom zij besloten heeft Utopia te verlaten. Zoals jullie weten is er bij mij thuis veel gaande. Om die reden ben ik vorige week ook kort even weggeweest om met mijn vriend te praten, wat toen niet is gelukt. Dat zit mij toch wel dwars. Ik ga nu Utopia uit om met hem in gesprek te raken laat ze weten. Ze is dus echt weg reageert Demi met grote ogen. Floor deelt in de videoboodschap ook nog haar hoogte en dieptepunten en heeft voor sommige bewoners nog een persoonlijk woordje. Tegen het einde van de video krijgt Madilia het moeilijk en de tranen rollen over haar wangen. Ze krijgt vanuit alle hoeken dikke knuffels. Na het zien van de videoboodschap gaat iedereen weer zijn eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:40

    En zo gemakkelijk gaat het dan daar…over tot de orde van de dag…! Voor een enkeling niet, maar voor de meesten geldt toch: weg is weg…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *