Er is nog altijd flink wat onduidelijk over hoe de boekhouding nu verder moet

Er is nog altijd flink wat onduidelijk over hoe de boekhouding nu verder moet

Linda en Madilia zitten achter de pc om de bestelling voor de boodschappen te doen. Chipp komt erbij zitten en vraagt of er al meer duidelijk is over wie de financiën gaat doen. Linda haalt haar schouders op en antwoord het nog niet te weten, José wil het sowieso niet helemaal alleen gaan overnemen maar René zei afgelopen avond dat hij hoopt dat ze er met zijn vieren uit gaan komen.

Ik vind wel dat zij dat niet zelf kunnen beslissen maar de groep daar een stem in moeten geven voegt ze eraan toe. Is vier man ook niet heel veel vraagt Chipp zich af. Linda geeft hem gelijk en Cemal laat weten het ook veel te vinden. Drie is de max volgens hem. Chipp vraagt vervolgens of René wel goede uitleg heeft gegeven. Linda is hier niet echt over te spreken, volgens haar gaat hij van links naar rechts en zegt dingen die totaal niet relevant zijn. En dan haak ik echt af. Als je feitelijk bam, bam, bam zegt is het binnen een halfuurtje gedaan benadrukt ze. Ze  zegt verder wel dat ze niet negatief wil doen over René, want hij is wel geniaal met cijfertjes. Het is dus nog steeds de vraag wie de boekhouding op zullen gaan pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:22

    Ik denk dat het veel meer werk is dan ze zich realiseren en als je geen professioneel boekhouder bent is het logisch dat er fouten gemaakt worden. Als ze maar wel integer zijn en hun uiterste best doen en de support van de hele groep hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *