Romy vindt Cemal f*ckin ordinair en respectloos

Romy vindt Cemal f*ckin ordinair en respectloos

Nadat de vrouwen terug zijn van hun etentje vertelde Cemal dat het een wilde avond was. Romy zei dat het haar niet boeide, maar dat blijkt niet helemaal waar te zijn. Toen de twee vannacht in de caravan lagen besloot Romy haar frustraties te uitten.

Cemal vertelt dat een Ladies Night met een vriendin toch heel anders is. Ik ben eigenlijk best wel veel met jou bezig geweest voegt hij eraan toe. Terwijl je door vijf vrouwen werd afgelikt met slagroom vraagt Romy sarcastisch. En zegt dat Cemal gisteren tegen haar heeft gezegd dat het slagroom likken echt niet zou gebeuren maar dat het toch is gebeurd. Cemal legt vervolgens uit dat hij zomaar op een stoel werd gezet en het ineens gebeurde. Ja bijzonder. Maar vijf vrouwen gingen je aflikken? reageert Romy. Cemal knikt en zegt dat hij werd ingesmeerd en afgelikt. Maar meerdere vrouwen waren je aan het aflikken? vraagt Romy niet al te blij. Cemal knikt weer voorzichtig met zijn hoofd. Romy gaat in bed liggen en laat weten dat ze hoopt dat hij het leuk heeft gehad maar echt niet van hem had verwacht dat hij zo ordinair zou doen. Ik sta zo voor lul eigenlijk, ik zei nog in de caravan gisteren tegen Demi en Fay dat jij dat toch niet zou doen voegt ze eraan toe. Ik vind je laten aflikken door vijf vrouwen echt f*cking ordinair en respectloos naar mij vervolgd ze teleurgesteld. Wil je alsjeblieft niet bij mij aankomen dat je aan mij dacht terwijl je je liet aflikken door vijf vrouwen, ik weet niet hoe laag je wil zinken bij mij laat ze weten met irritatie in haar stem. Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik begrijp je volledig antwoordt Cemal. Ik zou me ook schamen voegt hij eraan toe.  De twee praten nog een hele tijd na, zal het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *