X

Cemal maakt een duur foutje voor de kerst markt

Billy en Cemal organiseren sinds kort samen de Utopia markt en de samenwerking leek allemaal goed te verlopen. Tot vandaag want Fay ontdekt een e-mail die voor de marktorganisatoren is bestemd. En roept Billy erbij en laat weten dat er een bevestigingsmail is doorgekomen voor een arrenslee voor de kerstmarkt. Billy kan het niet geloven, de extreem hoge bezorgkosten die bij de slee kwamen kijken was genoeg reden om hem niet meer naar Utopia te laten komen. Meteen staat Billy op en loopt naar Cemal. Je hebt een bevestiging gestuurd roept ze boos. Cemal dacht op zijn beurt juist dat zijn ze had gezegd dat de slee bevestigd moest worden. Zuchtend stampt Billy weer terug naar de computers en mopperend gaat ze verder met haar eigen werk. Ongekend dit, hij regelt het maar mompelt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Reacties (1)

  • Gewoon even terug reageren dat dit een interne communicatiefout was en de arrenslee niet hoeft bezorgd te worden. Opgelost.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings