Jacco en Senna willen René zijn ondergoed voorzien van jeukpoeder

Jacco en Senna willen René zijn ondergoed voorzien van jeukpoeder

Tijdens het opruimen van het cordwood stuit Jacco op iets wat hij graag aan Senna wil laten zien. Kijk, Sen zegt hij. Wat is dat? vraagt Senna geïnteresseerd. Het blijkt jeukpoeder te zijn. Met ondeugende blikken kijken ze elkaar lachend aan. Bij wie gaan we dit doen vraagt Senna door. Het tweetal overlegt bij wie en waar ze het jeukpoeder in een kledingstuk moeten doen. Senna heeft opgemerkt dat René zijn ondergoed tijdens het douchen altijd op een zichtbare plek hangt. Volgens de twee is dat perfect om hun grap uit te voeren. De eerstvolgende keer dat René onder de douche stapt, staat hem dus een verrassing te wachten. Nu maar afwachten hoe René reageert. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jerry at 13:30

    Kan je prpberem. Maar wie met mij zulke geintjes zou uithalen kan rekenen op een tegenreactie die heel wat minder ‘grappig’ is. Expres zorgen dat iemand ongemak krijgt, pijn of schade, dat is geen gein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *