X

Jacco en Senna willen René zijn ondergoed voorzien van jeukpoeder

Tijdens het opruimen van het cordwood stuit Jacco op iets wat hij graag aan Senna wil laten zien. Kijk, Sen zegt hij. Wat is dat? vraagt Senna geïnteresseerd. Het blijkt jeukpoeder te zijn. Met ondeugende blikken kijken ze elkaar lachend aan. Bij wie gaan we dit doen vraagt Senna door. Het tweetal overlegt bij wie en waar ze het jeukpoeder in een kledingstuk moeten doen. Senna heeft opgemerkt dat René zijn ondergoed tijdens het douchen altijd op een zichtbare plek hangt. Volgens de twee is dat perfect om hun grap uit te voeren. De eerstvolgende keer dat René onder de douche stapt, staat hem dus een verrassing te wachten. Nu maar afwachten hoe René reageert. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Reacties (3)

  • Kan je prpberem. Maar wie met mij zulke geintjes zou uithalen kan rekenen op een tegenreactie die heel wat minder 'grappig' is. Expres zorgen dat iemand ongemak krijgt, pijn of schade, dat is geen gein.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings