Madilia en Linda snappen Beau niet

Madilia en Linda snappen Beau niet

Beau en Johan hebben met enige hulp van Senna, besloten dat ze op een tweede date gaan. Deze keer zal Beau alles regelen maar Beau twijfelt. Ze heeft het gevoel dat Billy het niet leuk gaat vinden en als dat zo is, wil ze niet met hem op date. Dat er wellicht een tweede date aan zit te komen is ook de andere bewoners niet ontgaan. Madilia en Linda bespreken afgelopen avond op de vide wat ze ervan vinden. Ze heeft echt aandacht van mannen nodig fluistert Madilia. En begrijpt dan ook niet dat Beau zich leent voor een tweede date met de man waarvoor ze zegt niks te voelen. Daarna vertelt ze aan Linda dat Beau heeft gezegd dat Madilia het moet zeggen als er wat is. Misschien kijk ik het een weekje aan en spreek ik haar dan aan gaat ze verder, doelend op het gedrag van Beau. Ze wil Beau bewust maken van haar gedrag maar Linda ziet dit anders. Ze doet het toch zelf sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 10:22

    Och verschrikkelijk wat een roddel tantes ,ze kletsen allemaal wel maar die 2 echt overal over en steeds stiekem op de vide of buiten.
    Ik begin een hekel aan die 2 te krijgen bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *