X

De groep keert zich tegen Johan

De winter wonderland markt was een groot succes. Echter was het gedrag van Johan afgelopen avond nog altijd het gesprek in de loods. De bewoners snappen niet dat Johan zich alleen bezig heeft gehouden met het maken van foto’s met bezoekers en niet heeft gewerkt. Hij doet maar precies wat hij wil en waar hij zin in heeft en dat is heel irritant zegt Billy aan wie het maar wil horen. Ook Linda is er helemaal klaar mee. Hij maakt alleen maar polaroid foto’s maar hij heeft ook gewoon werk te doen voegt ze er boos aan toe. Billy, Beau, Linda en Romy zijn van plan om Johan aan te spreken op zijn gedrag. Dit kan zo niet langer, hij voelt zich echt verheven boven de rest en dat is niet oké roept Beau boos uit.

Niet veel later is het tijd voor een evaluatie van de Utopia markt. Ik wil allereerst zeggen dat we keihard hebben gewerkt met zijn allen en dat ik heel trots ben op iedereen begint Billy haar verhaal. En voegt eraan toe dat de omzet van vandaag een dikke twintigduizend euro is. Er klinkt luid gejuich vanuit de groep. Billy vertelt daarna nog dat ze ergens tegen aan liep namelijk dat zij niet voor niets een planning heeft gemaakt en daarom verwacht dat mensen die planning opvolgen. Dit gaat over Johan en hij weet dat ik het over hem heb vervolgd ze op rustige toon. Als tegenargument had Johan dat hij vandaag veel geld heeft verdiend met de polaroidfoto’s en daar heeft hij een argument. Maar die foto’s kunnen we allemaal maken gaat Billy verder met  haar verhaal. Beau vindt op haar beurt dat polaroids maken iets is wat je naast je normale werkzaamheden doet. Ik vind je een klootzak roept Cemal boos. Johan verdedigt zichzelf door aan te geven dat hij een hoop geld verdiend heeft voor Utopia bv. De mannen worden het niet eens en de verwijten vliegen over en weer. Zowel Johan als Cemal verliezen hun geduld en staan op een gegeven moment naar elkaar te schreeuwen. Het wordt een grote ruzie, ook Beau verliest haar geduld en roept verwijten naar Johan. De chaos breekt uit en iedereen schreeuwt naar Johan. Johan is er klaar mee en loopt boos de deur uit. Flikker op man, donder op schreeuwt hij nog na.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Er is maar een manier om hem terugtepaken en dat is als hij iets organiseert en de mensen komen binnen dan met ze allen weglopen en hem de rug toekeren zo dat hij er alleen voor komt te staan eens kijken wat er gebeurt laat de paniek maar toe slaan bij hem en al het geld dat binnen komt afpakken van hem als straf.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings