De groep komt bij elkaar om de verkoop van de spullen uit Utopia te bespreken

De groep komt bij elkaar om de verkoop van de spullen uit Utopia te bespreken

De bewoners gaan centraal om zaken rondom het aankomende evenement te bespreken. Als alles is besproken, begint Mehmet over de verkoop van de spullen in Utopia. Hij begrijpt dat iedereen iets uit Utopia wil meenemen maar het lijkt hem een goed idee om eerst spullen proberen te verkopen. Er komen heel veel kosten op dit moment legt hij verder uit. Billy antwoordt dat ze het niet met dit plan eens is. En geeft aan dat ze liever iets mee naar huis neemt met emotionele waarde, in plaats van extra geld in de pot stoppen. Romy sluit zich bij haar aan. Dan is het maar goed dat ik financiën doe reageert Mehmet. Linda is het dan weer met hem eens. Ook zij stelt voor om eerst spullen proberen te verkopen en daarna pas de overige spullen te verdelen. Daarbij is het volgens haar oneerlijk dat een aantal bewoners iets meenemen wat honderden euro’s waard is en anderen weer iets meenemen van een tientje. Al snel ontstaat er een flinke discussie waarbij Beau, de tweeling, Romy, Bas en Billy voorstanders zijn van het meenemen van een item. Cemal, Ivan, Mehmet en Linda zijn hier felle tegenstanders van. Uiteindelijk raakt Billy geïrriteerd. Ze vindt dat het te maken heeft met het gunnen, iets wat Linda meteen tegenspreekt. De groep komt er maar niet uit, totdat Ivan het afkapt. Hij stelt voor om eerst te bepalen welke waarde de spullen in de mini samenleving precies hebben. Daarna kan de groep verder kijken. De groep stemt hiermee in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 18:06

    Ja Linda en Mehmet alles draait om geld bij jullie Mehmet je hebt nog helemaal niks verdiend in Utopia wat wil je nou en Linda wat val ij elke keer weer door d mand ikke ikke en de rest kan stikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *