X

Ivan sluit een complot met Demi en Fay

Vandaag is het weer een spannende dag in Utopia. Dit omdat de nominatie op het programma staat. En vandaag wordt er weer veel over gesproken. Zo ging Ivan het gesprek met Demi en Fay aan.

Ik heb hiervoor altijd gestemd op de mensen waarmee ik het meest bots begint Ivan het gesprek. De tweeling voelen hem al aankomen en wachten geduldig af op wat gaat komen. Maar de mensen met wie ik het meest bots, daar leer ik tegelijkertijd ook het meeste van gaat hij verder. Wat wil je daarmee zeggen? vraagt Fay. Je maakt het wel spannend voegt Demi eraan toe. Stel dat ik vandaag niet op jullie stem, wat heb ik eraan? zegt Ivan op de man af. Dat je kan blijven leren antwoordt Fay direct. Keep your friends close, but keep your enemies closer glimlacht Ivan vervolgens. Kan ik er dan op rekenen dat ik dezelfde gunst kan vragen van jullie wanneer de tijd rijp is vraagt Ivan op mysterieuze toon. Zeker weten antwoordt Fay direct. Dus we hebben een deal vraagt Ivan. Tuurlijk reageren Demi en Fay waarna het drietal de afspraak bezegelt door elkaar de hand te schudden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Reacties (2)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings