Oud Utopia bewoner Laura wil Charlotte ten huwelijk vragen

Oud Utopia bewoner Laura wil Charlotte ten huwelijk vragen

Oud Utopia bewoners Charlotte en Laura blijven dit weekend logeren in Utopia en dat is niet zonder reden. Laura heeft namelijk een verrassing voor Charlotte in petto en wanneer ze Billy apart neemt maakt ze bekend wat ze precies van plan is. Laura wil morgen namelijk Charlotte ten huwelijk te vragen. Billy kan haar oren niet geloven en geeft Laura direct een dikke knuffel. Wat geweldig zegt ze terwijl ze haar handen voor haar mond slaat. Ik wil het doen op de plek waar het ooit is begonnen gaat Laura verder. En voegt er direct aan toe dat niemand het nog mag weten dus dat ook Billy het geheim moet houden voor Charlotte. Ze vraagt Billy of zij haar wil helpen in de aanloop naar het aanzoek toe. Billy hoeft daar niet over na te denken en zegt volmondig ja. Laura is van plan het groots aan te pakken. De twee lopen samen nog wat over het Utopia terrein en door de loods om te kijken hoe ze het aanzoek onvergetelijk kunnen maken voor Charlotte.

Terwijl Charlotte afgeleid is door de verhalen van de overige bewoners, bellen Laura en Billy met Rob want ze hebben een idee. Laura wil het aanzoek groots aanpakken en vraagt hem daarom of hij morgenochtend waxinelichtjes, roze rozenblaadjes en rode en zilveren ballonnen kan komen brengen. Laura is zichtbaar zenuwachtig voor morgen omdat ze hoopt dat alles op rolletjes loopt. Rob verzekert haar echter dat het allemaal goed gaat komen. Gewapend met een excuus voegen Billy en Laura zich weer bij hun mede bewoners. Nu is het afwachten tot morgen

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 10:37

    Leuk van Laura en voor Charlotte. Ik vind het wel wat hebben van die twee. Ben benieuwd morgen Ik wens ze alvast beiden heel veel geluk en liefde voor de toekomst.

    • chagija at 01:52

      Voel je druk Ruud of houd het je bezig in gedachten, iedere ziel op aarde heeft het recht om alles op zijn of haar manier te doen Als we ons moeten bezig houden wat andere ervan vinden dan krijgen we allemaal een punthoofd Het leven is heel makkelijk Laat ze gewoon en maak je er niet druk om Tenzij ze een moord of iets dergelijks willen plegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *