Romy is gepikeerd omdat ze geen geld meer heeft

Romy is gepikeerd omdat ze geen geld meer heeft

Terwijl een aantal bewoners rondom het kampvuur zitten wordt de donatie actie van Demi en Fay besproken. Al gauw gaat het over Romy haar geld en Ivan en Billy adviseren haar. Romy wordt niet blij van de gedachte dat ze geen geld meer heeft, doordat ze veel heeft weggegeven aan cadeautjes, eten en andere bewoners. De komende periode gewoon geen gekkigheid meer voegt ze er met een zucht aan toe. De adviezen lijken niet goed aan te komen want Billy en Romy belanden in een korte discussie. Ik wil het er niet meer over hebben snauwt Romy. Ben je nu boos op mij vraagt Billy. Met een strak gezicht laat Romy weten dat dit niet het geval is, waarna ze boos wegloopt. Billy blijft verbaasd achter en merkt op dat ze het gevoel heeft dat Romy haar er de schuld van geeft dat ze geen geld meer heeft. Maar ik heb niks gezien van haar laatste 600 euro eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 12:40

    Maar Romy is ook niet verstandig om al haar geld aan de BV te geven en die uitzuiger van een Billy moet maar eens gaan terug betalen en Cemal daN???? Kan hij haar niet helpen.

  2. janine at 11:47

    Ja Billy dat is ook deels jouw schuld! Maar Romy moet ook niet huilen, die bestelde toch ook eten vorige week! Wat je niet hebt kun je niet uitgeven maar dat telt niet in Utopia. Wat als deze meisjes dadelijk de echte wereld weer in moeten……??

  3. Ria at 11:10

    Nee je hebt haar eerst leeggegeten altijd kon je bij haar lenen omdat je zelf je geldzaken zo goed op orde had.Ze haddeb jouw beter eruit kunnen stemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *