X

Bas vraagt aan de tweeling om Romy in Utopia te houden

Het is een spannende eliminatie vandaag. Cemal en Romy is gisteren door de bewoners genomineerd en een van hen zal vandaag Utopia moeten verlaten. Bas haalt Demi en Fay en wil met hen de eliminatie bespreken. Ik denk dat ik jullie stemmen wel weet valt hij met de deur in huis. Hij vermoedt dat Demi en Fay hun positieve stem aan Cemal zullen geven. Toch wil Bas even wat kwijt aan de tweeling. Cemal heeft mij gevraagd om Romy erin te houden, want hij is op begint hij. Demi geeft aan goed te merken dat Cemal graag naar huis wil. Fay is het met haar eens. Wie zou je hier dan nog een week langer laten blijven? Demi en Fay hebben ups en downs met Romy gehad en weten niet of ze haar nog kunnen vertrouwen. Het is een moeilijke keuze geeft Bas toe. Maar het is wel de wens van Cemal. Fay zegt daar lak aan te hebben maar misschien is het ook beter voor ons.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Reacties (2)

  • Bas speelt een spelletje met de tweeling,ik hoop dat ze op Romy stemmen die heeft ook tegen hun niet eerlijk gedaan

  • Echt waar laat romy en cemal samen blijven, ze verdienen het om te nlijven en te willen winnen!!!!!! Juist deze twee!!!!!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings