X

De bewoners ontvangen weer een zwarte envelop, Linda moet haar stemmen weggeven

Nadat duidelijk is geworden dat Linda volgende week immuniteit heeft tijdens de nominatie en dus niet naar huis hoeft, vindt Mehmet nog een zwarte envelop in de brievenbus. Snel loopt hij naar de loods, waar iedereen samenkomt. En we dachten dat het over was zegt hij met een grijns op zijn gezicht. Als iedereen zit begint hij te lezen.

“Beste inwoners, 

Linda, gefeliciteerd! 

De groep heeft gekozen, en jij bent vrijgesteld van eliminatie. Er kan aanstaande maandag dus niet op jou worden gestemd. 

Linda zal ook geen deel uitmaken van de nominatieronde, en daarom geen stemmen uitbrengen. 

Haar drie stemmen gaan echter niet verloren…

Binnen nu en 1 uur moet ze bepalen aan wie van de inwoners zij haar 3 stemmen weggeeft. Hij of zij heeft maandag dus 6 stemmen te vergeven.

Succes!”

Terwijl Mehmet aan het voorlezen is, vallen de monden van Linda en Fay open. De boodschap komt als een grote verrassing voor de bewoners. Wajo gek schreeuwt Romy direct als Mehmet klaar is met lezen. Linda kijkt zorgelijk en zal een moeilijke beslissing moeten nemen. Wauw… stamelt ze als de boodschap goed bij haar is binnengekomen. Voor wie zal ze kiezen? Je leest het zo terug in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings