X

Jessie en Brandon melden zich als vierde en vijfde bewoner van Utopia 2

Terwijl Mike, Christel en John al druk bezig zijn met het bouwen van een onderdak, gaat de poort voor de vierde keer open. Hoi, hoi schreeuwt een jongedame vrolijk. De andere bewoners begroeten haar. Ze heet Jessie en is 20 jaar oud en horecamanager van beroep. Jullie zijn al lekker bezig zegt ze tegen de drie. Christel biedt haar hulp aan om te helpen met Jessie haar kist en de dames kletsen ondertussen over het nieuwe Utopia 2 terrein. We gaan de uitdaging aan zegt Christel vol goede moed. Hier is Jessie het helemaal mee eens en samen met Christel loopt ze haar eerste rondje over het terrein.

Nog wat later gaat de poort weer open. Een man komt het terrein op en voegt zich snel bij de groep. Brandon is 21 jaar oud, en verkoopmedewerker. Mike helpt hem met zijn kist en ook John legt zijn werkzaamheden even neer.Nadat Brandon kort iets over zichzelf heeft verteld gaat de groep meteen weer over naar de orde van de dag. Er wordt besloten dat er één kist gebruikt gaat worden voor het voedsel dat sommigen mee hebben genomen. John spoort de groep vervolgens aan om weer aan het werk te gaan. Als we hier blijven staan komt er niks van benadrukt hij dus gaat iedereen weer aan het werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.7/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings