Romy moet bijkomen na het vertrek van Cemal

Romy moet bijkomen na het vertrek van Cemal

Als Cemal Utopia heeft verlaten blijft Romy huilend achter. Ze heeft het duidelijk zwaar met het vertrek van haar grote liefde. Ondanks dat er een strijd heerst in Utopia, is iedereen er nu voor Romy. Samen met Bas, Linda en de tweeling neemt Romy plaats op de liefdesbrug. Als ik dit overleef dan kan ik alles overleven huilt Romy. Bas stelt Romy gerust door te zeggen dat ze niet zo lang zonder haar geliefde hoeft te zijn. Als Bas, Demi en ik het ook kunnen, kan jij het ook gaat Fay lief verder, doelend op het feit dat hun Utopia geliefde ook buiten de poort zijn. Langzaam verdwijnen Romy haar tranen en ze realiseert zich wat er zojuist is gebeurd. Ik dacht echt dat ik naar huis ging zucht ze. Maar is wel blij dat ze mag blijven maar het verdriet om Cemal overheerst. Ook voor de rest valt het vertrek zwaar. Nu zijn we nog maar met zeven sluit Romy af. Wie zal de volgende zijn die Utopia moet verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Nans at 08:00

    Tja de grootste kanshebber naar huis gestuurd, tjonge jonge wat gunde ik cemal het geld, jammer echt jammer, hopelijk wint romy maar ja als ze populair word word ze er ook uit gestemd. Jammer want ik vind dat die anderen niet mogen winnen dan zie ik nog liever rienk weglopen met het geld

  2. Bep at 07:20

    Tja Romy is niet alleen geweest in utopia .
    Zei had al die tyd een partner.
    Hoe zal ze het nu doen zonder cemal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *